Έντυπη Έκδοση

Για το χαστούκι

Η στάση εργασίας των γραμματέων ήταν η αιτία να αναβληθεί για τις 12 Δεκεμβρίου η δίκη του Ηλ. Κασιδιάρη για το χαστούκι εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη, εν μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, μήνες πριν από την προφυλάκισή του.

Ο κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, προκειμένου να καθίσει στο εδώλιο του Β' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αντιμέτωπος με τα αδικήματα της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη παρίσταται ως πολιτική ενάγουσα, και χθες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων δήλωσε ότι «η μήνυση ήταν αυτεπάγγελτη, αλλά είχα ηθική υποχρέωση να παρευρεθώ. Ημουν η αιτία να ξετυλιχθεί το κουβάρι της Χρυσής Αυγής».

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση είχε σημειωθεί κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής. Ο Ηλ. Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι με νερό στη νυν περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, που βρισκόταν απέναντί του, και στη συνέχεια όταν η Λιάνα Κανέλλη, που καθόταν δίπλα του, αντέδρασε, τότε τη χαστούκισε.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια