Ηλεκτρονική Έκδοση

Παραινέσεις State Department

ΚΕΕΡΦΑ: «Ενορχηστρωμένη επίθεση ισλαμοφοβίας»

Καταγγέλει «κλιμάκωση της ελληνικής συμμετοχής στην βρόμικη αυτή επέμβαση»

«Oι δηλώσεις της εκπροσώπου του State Department με τις οποίες καλεί σε συστράτευση στον νέο βάρβαρο πόλεμο του Ομπάμα στο Ιράκ κάτω από το μανδύα του «πολέμου κατά των τζιχαντιστών» και ανακοινώνει ότι οι ΗΠΑ ζήτησαν να γίνουν συλλήψεις στην Ελλάδα, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την ενορχηστρωμένη επίθεση ισλαμοφοβίας για να κλιμακωθεί η ελληνική συμμετοχή στην βρόμικη αυτή επέμβαση».

Αυτό αναφέρουν με κοινή τους δήλωση ο Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η Ενότητα και ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

Προσθέτουν επίσης:

“Στη Γάζα τα εγκλήματα του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων είναι σε εξέλιξη. Δεν πέρασαν άλλωστε πολλά χρόνια από την προηγούμενη πολεμική εκστρατεία στο Ιράκ που κόστισε τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων και κομμάτιασε το Ιράκ φουντώνοντας τις εμφύλιες διαμάχες ανάμεσα σε Κούρδους .

Τώρα οι ίδιες δυνάμεις που έφεραν τη καταστροφή και εξέθρεψαν τη οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έρχονται να στοχοποιήσουν κάθε μουσουλμάνο στη Δύση ως τζιχαντιστή αν δεν υποστηρίξει τη νέα πολεμική εκστρατεία για τα πετρέλαια και τα στρατηγικά τους συμφέροντα.

Είχαμε πικρή εμπειρία του πολέμου στο Ιράκ που βαφτίστηκε ως «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» ενώ η τρομοκρατία βρήκε την αποθέωση της με τα εγκλήματα στο Γκουαντάναμο και το Αμπού Γκράιμπ, με τις απαγωγές στην Ελλάδα 28 Πακιστανών από τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας και της Ελλάδας.

Το ξέσπασμα του πολέμου έχει σημάνει την κλιμάκωση του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας, με χιλιάδες νεκρούς πρόσφυγες στα κλειστά σύνορα της Μεσογείου με το ανελέητο απάνθρωπο κυνηγητό της FRONTEX, την βαρβαρότητα των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Είναι ώρα να κλείσει η βάση της Σούδας και να σταματήσει κάθε εμπλοκή στο πλευρό των ΗΠΑ στην νέα επίθεση στο Ιράκ. Εχθρός μας δεν είναι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο, κατατρεγμένοι από τις βόμβες του ΝΑΤΟ και των αμερικάνων ιμπεριαλιστών, αλλά εκείνοι που φουντώνουν τις φλόγες του πολέμου και της νέας ρατσιστικής εκστρατείας ισλαμοφοβίας”.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ιράκ
ΗΠΑ
Αντιρατσιστική δράση
ΝΑΤΟ
Κυβέρνηση
Πολεμικές επιχειρήσεις
Ευρωπαϊκή Ένωση