Ηλεκτρονική Έκδοση

Βολές κατά Κουβέλη

Πανούσης: «Φώτη, εσύ το διάλεξες»

Οξεία επίθεση στον Φώτη Κουβέλη για τις επιλογές του και την πορεία του κόμματος, αλλά και στην ηγετική ομάδα της ΔΗΜΑΡ κόμματος εξαπέλυσε ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης, κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου του κόμματος.

Ιδιαίτερα επικριτικός ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης Ιδιαίτερα επικριτικός ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης

Ο Γιάννης Πανούσης κατηγόρησε ευθέως τον Φώτη Κουβέλη ως κύριο υπεύθυνο για την κατιούσα πορεία της Δημοκρατικής Αριστεράς. 
 
«Ο αρχηγός διαλέγει τη μοίρα του και δεν τη βάζει σε ψηφοφορία για να παρασύρει όλο το κόμμα. Φώτη, εσύ το διάλεξες με την επιλογή σου» είπε ο κ. Πανούσης και συνέχισε: «Ο ηγέτης όταν λέει "παρατούμαι", φεύγει. Δεν παραιτείται και ξεπαραιτείται. Ο πραγματικός ηγέτης ξέρει να ζητάει συγγνώμη και να φεύγει. Δεν μπορεί να έχει συμμετοχή στο 6,2% και καμία στο 1,3%. Αλλιώς μένει μόνος, άμοιρος και μοιραίος» είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ απάντησε στα περί επιθυμίας του να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Στα "παπαγαλάκια" της Αγίου Κωνσταντίνου έχω να πω ότι μετά τη ΔΗΜΑΡ, θα πάω σπίτι μου».
 
Ο κ. Πανούσης επέκρινε και τη γενικότερη πολιτική που ακολούθησε η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι εμφανίστηκε ως συναλλασσόμενη Αριστερά του 4-2-1 και ότι διακατέχεται από κουλτούρα αρχηγισμού και ηθική πολιτικής νομενκλατούρας.
 
Στελέχη της ΔΗΜΑΡ από την περιφέρεια και την Αττική εξέφρασαν αγωνία για το μέλλον του κόμματος, εκφράζοντας απόψεις για αυτόνομη παρουσία της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές, όπως εισηγήθηκε ο Φώτης Κουβέλης στη χθεσινή του ομιλία, ή για αναζήτηση πλαισίου συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΗΜΑΡ
Για το ίδιο θέμα
Το «Ναι» του Κουβέλη στην αλλαγή κυβέρνησης