Ηλεκτρονική Έκδοση

Στο «σκαμνί»… ο Μέσι

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου , θα καθίσει τελικά ο άσος της Μπαρτσελόνα καθώς δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την έφεση που κατέθεσε για τρεις υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Ο Δικαστής του διαμερίσματος Γκαβά στη Βαρκελώνη απέρριψε την έφεση του Λιονέλ Μέσι για τα τρία αδικήματα της φοροδιαφυγής που κατηγορείται.

Σύμφωνα με το  δικαστήριο, ο ποδοσφαιριστής γνώριζε τις δραστηριότητες του πατέρα του, Χόρχε Οράσιο Μέσι, επίσης κατηγορούμενου για την υπόθεση, ο οποίος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του παίκτη και διαχειριζόταν όλες τις οικονομικές του υποθέσεις.
 
Μάλιστα όπως ανέφερε ο δικαστής λέγοντας ο Μέσι ήταν γνώστης της πραγματικότητας και της διαχείρισης των οικονομικών του παρά το γεγονός ότι τον έλεγχο σε αυτά τα ζητήματα το είχε ο πατέρας του.
 
Τέλος, το δικαστήριο απέρριψε και την πρόταση του Λιονέλ Μέσι να καταθέσουν σαν μάρτυρες οι Αλφόνσο Νεμπότ, ο δικηγόρος Άνχελ Χουάρεθ και ο διευθυντής της επιτροπής διαχείρισης ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Ραούλ Σανλεϊ, αντιλαμβάνοντας τις καταθέσεις τους ως μη σχετικές.
 
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Διεθνή Ποδόσφαιρο
Φοροδιαφυγή
Μπαρτσελόνα