Ηλεκτρονική Έκδοση

Την ερχόμενη εβδομάδα στο τραπέζι τα «κόκκινα» δάνεια

Την ερχόμενη εβδομάδα-πιθανότατα από Τρίτη- προγραμματίζεται το ραντεού της τρόικας με εκπροσώπους του υπουργείου Οικονομικών για τη ρύθμιση του θέματος των κόκκινων δανείων ενώ στη συζήτηση θα τεθεί και το ζήτημα της διαγραφής προσαυξήσεων σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες. Τα θέματα συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, ενόψει του ραντεβού με την τρόικα.

Στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης σχολίασε ότι δεν αποτελεί αντικείμενο των συζητήσεων με την τρόικα προσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για παλιό σχέδιο.

Εκπρόσωποι της τρόικας συναντώνται σήμερα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση με αντικείμενο τα εργασιακά και το ασφαλιστικό. Μετά την χθεσινή συνάντηση, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας ανέφερε, ότι οι θέσεις της ελληνικής πλευράς ταυτίζονται του διεθνούς γραφείου εργασίας ότι δηλαδή δεν απαιτείται αλλαγή της νομοθεσίας για το θέμα των ομαδικών απολύσεων.

(Πηγή:ΑΜΠΕ)

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Οικονομικών
Τρόικα
Μνημόνιο