Έντυπη Έκδοση

ΠΑΟΚ

Θέλουν στις 18, και περιμένουν

Αμεση επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ που επιμένει στο ερώτημά του προς τη Σούπερ Λίγκα για το πότε θα γίνει ο αγώνας του με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν ακόμη απάντηση για την ημέρα διεξαγωγής της αναβληθείσας 6ης αγωνιστικής.

Και εμμένουν στη θέση τους να γίνει η αγωνιστική, άρα και το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», αμέσως μετά την προγραμματισμένη διακοπή του πρωταθλήματος (για τα ματς της Εθνικής), δηλαδή στις 18-20 Οκτωβρίου, και να συνεχιστούν οι αγωνιστικές με τη σειρά. Ο ΠΑΟΚ αν και γνωρίζει ότι δεν συγκεντρώνει κάτι τέτοιο πολλές πιθανότητες, εντούτοις θέλει να γίνει συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και να μην παρθεί η απόφαση απ' τον πρόεδρο, που ήταν στη Σουηδία για να δει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Superleague μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής είναι κενό, ενώ οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής αναγράφονται κανονικά για τις 18-20 του μήνα. Υπενθυμίζεται ότι βάσει του τελευταίου, ο ΠΑΟΚ παίζει την Κυριακή 19/10 στις 20.30 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και, πάντα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι η επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ