Ηλεκτρονική Έκδοση

Δίμηνο κινητοποιήσεων κατά της ανεργίας

Κουτσούμπας: Μακριά από αυταπάτες που σπέρνουν οι δικομματικοί καυγάδες

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα

«Το μήνυμα είναι ένα: Καμιά αναμονή, μακριά από αυταπάτες που σπέρνουν οι αποπροσανατολιστικοί δικομματικοί καυγάδες μέσα στην Βουλή, να οργανώνουμε τώρα την λαϊκή πάλη μέσα από τα συνδικάτα μαζί με το ΠΑΜΕ, με τις άλλες αγωνιστικές συσπειρώσεις, με οργάνωση της Λαϊκής Συμμαχίας, με ενίσχυση του ΚΚΕ παντού» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του δίμηνου δράσης του ΠΑΜΕ με αιχμή τα προβλήματα των ανέργων.

Φωτογραφία από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ) Φωτογραφία από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ) Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στους στόχους της πάλης «για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ικανοποιητικούς μισθούς όχι κάτω από 751 ευρώ, για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και της σύνταξης, για κοινωνικά ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των εργαζομένων, για φοροαπαλλαγές, για κατάργηση όλων των αντιλαϊκών νόμων και φορολογικών μέτρων που πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες».

Σήμερα, εκτός από την Αθήνα, πραγματοποιούνται συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ για την ανεργία και στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις, ενώ κορύφωση της δράσης θα αποτελέσει το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 1ης Νοεμβρίου. 

Φωτογραφία από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ) Φωτογραφία από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΚΚΕ
Απασχόληση και ανεργία
ΠΑΜΕ
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας