Ηλεκτρονική Έκδοση

Διαψεύδει η ΝΕΡΙΤ τα περί νέων παραιτήσεων

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για δύο ακόμα παραιτήσεις στο Εποπτικό της Συμβούλιο και συγκεκριμένα της Τατιάνας Καραπαναγιώτη και του Σίμου Σιμόπουλου προχώρησε η ΝΕΡΙΤ.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Φορτσάκης διευκρινίζει ότι ουδέποτε κατέθεσαν παραίτηση τα μέλη του, κυρία Τατιάνα Καραπαναγιώτη και κ. Σίμος Σιμόπουλος.»

«Ως εκ τούτου», προστίθεται, «και βάσει των προβλεπομένων από τον νόμο 4173/2013 (άρθρο 8, παρ. 8) το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ λειτουργεί νόμιμα υπό την παρούσα σύνθεσή του».

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή υπέβαλε την παραίτησή του και ο αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού της Συμβουλίου Ανδρέας Ζούλας, καταγγέλλοντας και αυτός με τη σειρά του «κυβερνητικές παρεμβάσεις και απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας».

Ήταν η τελευταία παραίτηση υψηλόβαθμου στέλεχους της ΝΕΡΙΤ με καταγγελτικό ύφος αφού ήδη έχουν μεσολαβήσει οι παραιτήσεις του πρώην προέδρου της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη, του πρώην αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου Ροδόλφου Μορώνη αλλά και του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου Χρήστου Χωμενίδη.

Newsroom Enet

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Νεα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ)