Ηλεκτρονική Έκδοση
enet.gr, 11:44 Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014
Καραμπόλα με 4 θύματα στην Εγνατία οδό
Νταλίκα παρέσυρε τουλάχιστον 35 οχήματα στην Εγνατία οδό λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν αρκετοί ακόμη σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία.
φωτ.αρχείου
Ο διοικητής Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος Χρύσανθος Αθανασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος έκανε λόγο για "φοβερή καραμπόλα" και για "μάζες αυτοκινήτων", ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.
Εκτός από πέντε τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα, υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ΙΧ σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.