Ηλεκτρονική Έκδοση

Καραμπόλα με 4 θύματα στην Εγνατία οδό

Τελευταία ενημέρωση:

Νταλίκα παρέσυρε τουλάχιστον 35 οχήματα στην Εγνατία οδό λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν αρκετοί ακόμη σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία.

φωτ.αρχείου φωτ.αρχείου Ο διοικητής Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος Χρύσανθος Αθανασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος έκανε λόγο για "φοβερή καραμπόλα" και για "μάζες αυτοκινήτων", ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.

Εκτός από πέντε τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα, υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ΙΧ σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο, ενώ αυτή τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν τη νταλίκα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα όπου αρκετά αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η νταλίκα προσέκρουσε επάνω στα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να σημειωθεί το τραγικό δυστύχημα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τροχαία ατυχήματα