Έντυπη Έκδοση

Πρόσκληση για Τρίτο Πρόγραμμα και Kosmos

Μέσα σε όλο τον ορυμαγδό, βγήκε από τη ΝΕΡΙΤ η πρόσκληση ενδιαφέροντος για παραγωγούς που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τρίτο Πρόγραμμα και στο Kosmos.

Και αν απορείτε τι τους θέλει το Τρίτο τους παραγωγούς αφού λειτουργεί νορμάλ, είναι που πρέπει να τις ανανεώσουν τις συμβάσεις τους. Διότι οι νέες συμβάσεις θα διαρκέσουν ώς τις 15 Ιουλίου του ερχόμενου έτους, οπότε θα καλύψουν όλη τη ραδιοφωνική σεζόν, άνευ διακοπών και αγωνίας και... πιλάλας.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος υπογράφεται από τον γενικό διευθυντή Περιεχομένου Βασίλη Θωμόπουλο και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό/δημιουργό. Συμπεριλαμβάνονται τα νομικά πρόσωπα, η λύση δηλαδή της εταιρείας που είχε επιλεχθεί για να λειτουργήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα το Τρίτο και να μην το φάει η γραφειοκρατία. Να δούμε αν θα ισχύσει κάτι ανάλογο και με την περίπτωση του Kosmos.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί/δημιουργοί καλούνται να υποβάλουν ώς την ερχόμενη Δευτέρα την πρότασή τους, ηλεκτρονικά στο radiofonia@nerit.gr Σε κάθε περίπτωση είναι δυνατή και η αποστολή με ταχυδρομείο στη διεύθυνση ΝΕΡΙΤ Α.Ε., Λεωφόρος Μεσογείων 432, 153 42 Αγία Παρασκευή, τρίτος όροφος, γραφείο Ρ368. Η γλώσσα στην οποία πρέπει να συνταχθούν και να κατατεθούν οι προτάσεις είναι η ελληνική.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί πλήρης στον διαδικτυακό τόπο www.nerit.gr, στη Διαύγεια (http://et.diavgeia.gov/f/nerit και στη διεύθυνση www.opengov.gr/nerit Σε έντυπη μορφή, δυστυχώς, δεν διατίθεται. Για περισσότερες πληφορορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από τις 9 το πρωί ώς τις 5 το απόγευμα στο τηλέφωνο 210-6066330 και να στέλνουν mail στο radiofonia@nerit.gr Ολες οι ανακοινώσεις που θα αφορούν στη συγκεκριμένη πρόσκληση θα δημοσιεύονται στον ιστότοπο της ΝΕΡΙΤ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
TV & Media
Νεα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ)
Σκηνοθέτες/Παραγωγοί