Έντυπη Έκδοση

Πήρε τα δικαιώματα και του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΟΤΕ TV

Σε απόλυτο κυρίαρχο στην ελληνική αγορά, σε ό,τι αφορά τη μετάδοση των σημαντικότερων ποδοσφαιρικών αγώνων, αναδεικνύεται ο ΟΤΕ TV, που για την τριετία 2015-2018 απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Στον αντίποδα η Nova μένει μόνο με τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, αρκετά από τα οποία δεν έχουν και ενδιαφέρον.

Το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ απέκτησε το πακέτο των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξάγονται κάθε Τρίτη, ενώ απ' αυτά της Τετάρτης στη φάση των ομίλων θα μεταδίδει τα 7 από τα 8 παιχνίδια. Το ένα ματς θα προβάλλεται από ανοιχτό κανάλι, τη ΝΕΡΙΤ ή τον ΑΝΤ1.

Η συμφωνία του ΟΤΕ TV με την ΤΕΑΜ αγγίζει ετησίως τα 40 εκατ. ευρώ. Απ' αυτό το ποσόν τα 35 εκατ. ευρώ είναι για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα υπόλοιπα 5 εκατ. ευρώ για το Γιουρόπα Λιγκ. Περίπου 40 εκατ. ευρώ δίνει και η Nova για να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Σούπερ Λίγκας.

Την επόμενη σεζόν ο ΟΤΕ TV θα δείχνει, εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, τα προκριματικά του Euro 2016 και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ TV (και με ταινίες) έχει 31,38 ευρώ και το αντίστοιχο της Nova 61,92 ευρώ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Champions League
Τσάμπιονς Λιγκ
ΟΤΕ TV
Τηλεοπτικά δικαιώματα