Ηλεκτρονική Έκδοση

Διαμαρτυρία της ΠΟΕ-ΟΤΑ με στάση εργασίας

Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11.30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, εξήγγειλε για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ εκφράζοντας την αντίθεσή της στον «προσχηματικό» όπως τον χαρακτηρίζει επανέλεγχο της μετατροπής συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Από παλαιότερη κινητοποίηση κατά των αξιολογήσεων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ Από παλαιότερη κινητοποίηση κατά των αξιολογήσεων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και πορεία μέχρι τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Ανάλογες συγκεντρώσεις αναμένονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. 
 
Σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζεται ότι "τάσσεται ευθέως υπέρ του ελέγχου των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών, που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο στις υπηρεσίες των ΟΤΑ α' και β' βαθμού αλλά δεν θα σκύψει το κεφάλιστον προσχηματικό επανέλεγχο με άλλα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου" και προστίθεται χαρακτηριστικά για την πολιτική του αρμόδιου υπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη: "Είναι περισσότερο από εμφανές πως ο Μητσοτάκης προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ανταποδώσει στον κ. Σαμαρά τα όσα κατέγραψε η Ιστορία το 1993, όταν η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έπεσε προτού ολοκληρώσει τη θητεία του".

 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
ΠΟΕ-ΟΤΑ