Ηλεκτρονική Έκδοση

Βροντερό «παρών» έδωσαν οι φίλοι το Ολυμπιακού έξω από τον ΣΚΑΪ

Με ειρηνικό τρόπο διαμαρτυρήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό εναντίον των «λασπολόγων» και των «συκοφαντών», όπως χαρακτήρισαν αυτούς που θεωρούν ότι πολεμούν την ομάδα και τον πρόεδρό της.

Oι φίλοι των Πειραιωτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους απηύθυνε η Θύρας 7, η ΠΕΦΟ και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού για να διαδηλώσουν ειρηνικά έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ την Δευτέρα το βράδυ (22:00) εκφράζοντας την αγανάκτηση τους για τη στοχοποίηση της ομάδας και του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη από τον συγκεκριμένο σταθμό.

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» φώναξαν χαρακτηριστικά το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή, από δω και πέρα καμία ανοχή», ενώ ανήρτησαν και πολλά πανό που ανέφεραν  «"Φωτιά και τσεκούρι" στους συκοφάντες» «Η "δίκη" τελείωσε, η απόφαση βγήκε, είστε ΕΝΟΧΟΙ!» και  «Αλαφούζε, είσαι ανεπιθύμητος στον Πειραιά».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στον τηλεοπτικό σταθμό υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και δεν επετράπη στους φίλους του Ολυμπιακού  να προσεγγίσουν τον χώρο, ενώ οι περισσότεροι εργαζόμενοι  του σταθμού, αποχώρησαν από τα γραφεία μετά από εντολή της διοίκησης για λόγους ασφαλείας. Πάντως, δεν προέκυψαν επεισόδια από την πορεία διαμαρτυρίας των «ερυθρολεύκων», η οποία έληξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα  σε ειρηνικά πλαίσια 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
Ποδόσφαιρο
Τηλεόραση
Ολυμπιακός