Έντυπη Έκδοση

Γιούχα στον Βενιζέλο

Στη θέα της άφιξης του Ευ. Βενιζέλου, χθες κατά την τελετή αποδεξαμενισμού του υποβρυχίου «Πιπίνος», βγήκε ένα αυθόρμητο -αν και χλιαρό- γιουχάισμα από τους εργαζομένους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Συμπτωματικώς, εκείνη την ώρα ερχόταν και ο Π. Παναγιωτόπουλος. Στην τελετή έδωσε το «παρών» και ο Β. Μεϊμαράκης, σήμερα πρόεδρος της Βουλής, επί των ημερών του οποίου βγήκε στη δημοσιότητα ότι «γέρνει» το πρώτο υποβρύχιο, ο «Παπανικολής». Χθες, πάντως, όλοι έπλεκαν το εγκώμιο στο «υπερσύγχρονο υποβρύχιο», που διαθέτει η χώρα.

Πάντως, όταν ο πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στον έτερο της συγκυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλο, επί των ημερών του οποίου περιήλθαν τα υποβρύχια στο Δημόσιο, ακούστηκαν και πάλι -έστω και χαμηλόφωνα- σκωπτικά σχόλια. Αλλωστε, η Ν.Δ. τότε έβγαζε αφρούς για το νόμο Βενιζέλου. Πάντως, έκδηλη ήταν η αγωνία των εργαζομένων εάν θα συνεχιστούν οι εργασίες και μετά τη χθεσινή φιέστα. Θα τα φτιάξουμε και τα άλλα -είναι άλλα δύο- τους διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός, μιλώντας χαλαρά με κάποιους που τον πλησίασαν. Στην επίσημη ομιλία του, μίλησε και για επαναλειτουργία της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει πώς θα πραγματοποιηθεί.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια