Έντυπη Έκδοση

Στο νοσοκομείο ο Β. Παπαγεωργόπουλος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος χθες το πρωί διακομίστηκε στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

 Ο Β. Παπαγεωργόπουλος αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο, από τις Φυλακές Διαβατών. Υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο. Νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα, ενώ είναι πιθανό αύριο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Β. Παπαγεωργόπουλος αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά του και το 1997. Και τότε είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ τα επόμενα χρόνια η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή. Η επιδείνωση της υγεία του αποδίδεται στη δικαστική περιπέτεια που πέρασε και τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

Νωρίς χθες το πρωί, λίγο πριν γίνει γνωστή η επιδείνωση της υγείας του, δόθηκε στη δημοσιότητα νέα επιστολή του από τις Φυλακές Διαβατών. Σ' αυτήν ο Β. Παπαγεωργόπουλος δήλωνε ότι εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του για δικαίωση στον Αρειο Πάγο. Τονίζει ότι βρίσκεται έγκλειστος για 587 ημέρες και επαναλαμβάνει ότι το όνομά του σπιλώθηκε άδικα, και ότι η εις βάρος του καταδικαστική απόφαση οφείλεται σε σκοπιμότητες. Σ. Α.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας
Θεσσαλονίκη