Έντυπη Έκδοση

Τουριστικό συνέδριο με ομιλητή Σαμαρά

Το 13ο τουριστικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, και επίσημος ομιλητής κατά τη δεύτερη μέρα του θα είναι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Το θέμα του 13ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ αφορά στα «Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδας: Επενδύσεις και Ανάπτυξη», με κύριο ζήτημα τις απαιτούμενες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στον τουρισμό, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τις νέες τάσεις επικοινωνίας και προώθησης των τουριστικών προϊόντων.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετάσχουν σημαντικά στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο Πίτερ Λονγκ (CEO, TUI Travel PLC), ο Χουάν Χοσέ Ριβέιρο (Principal, The Boston Consulting Group) και ο Τζον Τερτσέκ (V.Ρ. Commercial and New Business Development, Royal Caribbean Cruises Ltd).

Η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια του γεύματος της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου, ενώ από πλευράς περιφερειών θα συμμετάσχουν ο Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης, ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος, περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, ο Γιώργος Χατζημάρκος, περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, στο www.seteconferences.gr

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Τουρισμός
Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
Ομιλίες/Διαλέξεις
Συνέδρια