Έντυπη Έκδοση

Μήνυμα κατά του ρατσισμού στην Πάτρα

Βροντερό μήνυμα κατά του ρατσισμού έστειλαν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Πάτρας σε μια ολοήμερη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Πατρών στο γήπεδο Ντα Λουζ σε συνεργασία με τα σωματεία Αετός Πατρών - Αρης Πατρών - Απόλλων Εγλυκάδας - Πετεινοί - Παμπατραϊκός - Φωστήρας Οβρυάς - Θύελλα Σκιαδά.

Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μίτσελ ο Μιλιβόγεβιτς Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μίτσελ ο Μιλιβόγεβιτς Πολύς κόσμος, απλοί φίλαθλοι, πρόσφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, για τα συσσίτια αλληλεγγύης που ήδη προσφέρονται κάθε Δευτέρα από τα γραφεία του Ολυμπιακού Πατρών σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες, με το σύνθημα «στην κρίση κανένας μόνος».

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο Βασίλης Χατζηπαναγής χαιρέτησε τον Κώστα Πετρόπουλο. Δύο μεγάλοι άσοι με παράλληλους βίους, που δοξάστηκαν ως καλλιτέχνες στα γήπεδα, ο καθένας στο άθλημά του.

Οπως τόνισε ο Νίκος Μάλλιαρης, «στις δύσκολες μέρες που περνάμε ως κοινωνία, το υγιές πνεύμα του αθλητισμού μπορεί να αποτελέσει παράγοντα οργάνωσης, αγωνιστικότητας, αλληλεγγύης του λαού μας και της νεολαίας, ώστε να μη μείνει κανείς μόνος στην κρίση».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Εκδηλώσεις
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ρατσισμός