Έντυπη Έκδοση

Ψάχνουν παραθυράκια για τον Αλεξίου στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ αναζητούν νομικά παραθυράκια για να μην κηρυχθεί έκπτωτος ο Αλέξης Αλεξίου.

Ως γνωστόν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής συμμετείχε πριν από 16 μήνες στο 3μελές Δ.Σ. της ΠΑΕ (ως εκπρόσωπος των Supporters) που οδήγησε την εταιρεία στη λύση της και σ' αυτή την περίπτωση ο νομοθέτης προβλέπει 10ετή αποκλεισμό από διοικητικές θέσεις σε σωματεία, ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΤΑΠ. Ο κ. Αλεξίου, εκτός από πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΚ, είναι ακόμα πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, και μέλος των Δ.Σ. της ΠΑΕ και του τμήματος βόλεϊ (ΤΑΠ).

Κι ενώ χθες ενημερώθηκε από δημοσιεύματα ο καθ' ύλην αρμόδιος για την αποπομπή Αλεξίου (με διαπιστωτική πράξη αποκλεισμού) υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, στην ΑΕΚ ψάχνουν παραθυράκια για να τη «γλιτώσει» ο Πειραιώτης δικηγόρος. Ο Αλέξης Αλεξίου εδώ και λίγους μήνες απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη και εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές που παίρνει τόσο στο θέμα του γηπέδου όσο και στο ζήτημα των οικονομικών σχέσεων ανάμεσα σε ΠΑΕ και σωματείο. Στην ΑΕΚ τόνιζαν πάντως χθες πως θα προσπαθήσουν να πετύχουν την παραμονή του Αλεξίου στις διοικητικές θέσεις που κατέχει, μόνο αν βεβαιωθούν εκατό τοις εκατό πως δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε συνέπεια για την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική.

* Το απόγευμα στις 4 και με τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕ TV η ΑΕΚ (χωρίς τον διεθνή Μάνταλο) δίνει φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Τεστ που αποτελεί και πρόβα τζενεράλε εν όψει της κυριακάτικης πρεμιέρας στη Β' Εθνική με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητισμός
Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ)