Ηλεκτρονική Έκδοση

Σε σοβαρή κατάσταση τρεις από τους τραυματίες της Εγνατίας

Σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση να νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ οι τρεις σοβαρά τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου που συνέβη στην Εγνατία Οδό, την περασμένη Κυριακή. Εξιτήριο πήρε η τέταρτη τραυματίας που είχε διακομιστεί στο ίδιο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένα 76χρονος, ενώ στο Γ. Γεννηματάς νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση δυο παιδάκια, ηλικίας 16 μηνών και 4 ετών.

Σύμφωνα με το διοικητή του ΑΧΕΠΑ, η 25χρονη τραυματίας που είχε διαφύγει τον κίνδυνο πήρε σήμερα εξιτήριο, ενώ σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση νοσηλεύονται η 18χρονη και οι δύο άντρες, ηλικίας 22 και 64 ετών αντίστοιχα.

Ο διοικητής του Γ. Γεννηματάς σημείωσε ότι το 4χρονο παιδί έχει κατάγματα στη μύτη και το ιγμόριο και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, ενώ το μικρότερο είναι καλά στην υγεία του. Στο νοσοκομείο της Βέροιας, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ένας 76χρονος, ενώ ελεγχόμενη είναι η κατάσταση μίας γυναίκας από τη Βουλγαρία, που νοσηλεύεται με θλάση ήπατος. Σήμερα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι τέσσερις από τους τραυματίες του τροχαίου.

(Πηγή:ΑΜΠΕ)
   


 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τροχαία ατυχήματα