Ηλεκτρονική Έκδοση

Στάση αναμονής από την Περιφέρεια για την Λεωφόρο

Η εφημερίδα Goal υποστηρίζει ότι η Περιφερειάρχης Αττικής έχει αποφασίσει να μην παρέμβει στην υπόθεση, επειδή το κονδύλι είχε δεσμευτεί από τον προκάτοχο της, Γιάννη Σγουρό. Συνάντηση είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την Ρ.Δούρου

Η Περιφέρεια δεν θα στηρίξει την προσπάθεια των «πρασίνων» στην αίτηση ανάκλησης, που αναμένεται να κατατεθεί την Τετάρτη από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, για να ανατρέψει το μπλοκάρισμα του κονδυλίου των 7 εκατ. ευρώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Η Ρένα Δούρου, δεν είναι αρνητική στην αναμόρφωση της Λεωφόρου, ωστόσο θα κρατήσει ουδέτερη στάση, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης  από την ολομέλεια του ελεγκτικού συνεδρίου. Εάν το Ελεγκτικό συνέδριο δεν αλλάξει την απόφαση, τότε  θα ξεκινήσουν νέες συζητήσεις με την Περιφέρεια για τα βελτιωτικά έργα στη Λεωφόρο.

Πάντως σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη (7/10) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου,και συζήτησαν για τις εξελίξεις αναφορικά με το κονδύλι της Περιφέρειας για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης», επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα ότι η Περιφέρεια δεν πρόκειται να υποστηρίξει την ένσταση στο Ελεγκτικό Συνέδριο και ο Παναθηναϊκός θα δώσει μόνος του τη μάχη του.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
 
«Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, είχαν σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου.
 
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
 
Η Περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της, ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών
 
Τέλος, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την ανάγκη να αποκτήσει, με νομικά αδιάβλητο τρόπο, ο ιστορικός Σύλλογος τις εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στην ιστορία του.»

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικές εγκαταστάσεις
Αναπλάσεις/Ανακαινίσεις
Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
Παναθηναϊκός
Ελεγκτικό Συνέδριο