Ηλεκτρονική Έκδοση
enet.gr, 23:00 Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014
Συναντήσεις για Συλλογική Σύμβαση Εργασιας στον ΟΤΕ
Μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων
Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03/10/2014.
Ενημερωτική ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους, κοινοποίησε η ομοσπονδία τους. Μεταξύ άλλων αναφέρει: "Η ΟΜΕ – ΟΤΕ έβαλε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το διεκδικητικό πλαίσιο όπως αυτό εγκρίθηκε από το τελευταίο Δ.Σ. και που ως βασικά στοιχεία έχει.
Την αύξηση των μισθών με βάση το απολεσθέν εισόδημα κατά την προηγούμενη τριετία και λόγω της συνεισφοράς των εργαζομένων στην κερδοφορία της επιχείρησης, την ένταξη όλων των εργαζομένων της OTEplus στον ΟΤΕ καθώς και πολλά άλλα ζητήματα που εκκρεμούν και αφορούν ομάδες εργαζομένων στην επιχείρηση.
Από την πλευρά της η Διοίκηση ζήτησε περαιτέρω μείωση των αποδοχών, με βάση τους μισθούς που υπάρχουν στον ανταγωνισμό και για τη βιωσιμότητα της εταιρίας, καθώς και αλλαγές σε άλλα θεσμικά ζητήματα".