Ηλεκτρονική Έκδοση

Νικολόπουλος: Είμαι συνεργαζόμενος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ

Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι Χριστιανοδημοκράτες

Αναλαμβάνει την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα στην Πελοπόννησο.

Ν. Νικολόπουλος Ν. Νικολόπουλος Μετά την ανακοίνωση της ένταξής του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε τα εξής: "Επικυρώνοντας τη συμφωνία συνεργασίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από τον περασμένο Ιούνιο, εντάσσομαι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ ως συνεργαζόμενος βουλευτής και στρατιώτης στην πιο σημαντική καμπή της μάχης κατά του μνημονίου και των πολιτικών της ύφεσης και της λεηλασίας του λαού. 

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα διατηρεί την κομματική και οργανωτική του αυτοτέλεια και θα συνεχίσει να μάχεται στο πλευρό των ΑΝΕΛ, αλλά και κάθε δημοκρατικής δύναμης που κατανοεί ότι το μείζον αυτή τη στιγμή είναι η απαγκίστρωση της Ελλάδας από τα δεσμά της δυστυχίας, της οικονομικής και εθνικής αφασίας.

Ειδικά τώρα που ξεγυμνώνεται σε όλη την Ευρώπη η χρεοκοπημένη πολιτική των δανειστών – δυναστών και που το σύστημα της συγκυβέρνησης του χάους καταρρέει, η Ελλάδα που αντιστέκεται πρέπει διαρκώς να πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις της για να προσφέρει ένα νέο όραμα ελπίδας.

Οφείλω και πάλι να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κ. Πάνο Καμμένο, ο οποίος μου έδειξε ότι επιθυμεί πραγματικά την συσπείρωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο και σε αυτό το πλαίσιο, τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τους Χριστιανοδημοκράτες χωρίς αστερίσκους και υπόγειες διεργασίες. Τον ευχαριστώ και για την πρόταση που μου έκανε να αναλάβω την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα στην Αχαΐα και συνολικά, στην Πελοπόννησο.

Αυτό στην παρούσα φάση και σύμφωνα με την δική μου λογική, δεν έχει κάποια σχέση με βουλευτικές υποψηφιότητες ή άλλες «θέσεις» και «οφίτσια», παρά μόνο με την οργανωμένη μετάδοση ενός νέου οράματος ελπίδας σε όλους τους πολίτες, πόρτα – πόρτα και γειτονιά – γειτονιά. Θα το πράξω με άπειρη διάθεση και αστείρευτο πάθος, όπως άλλωστε ήδη κάνω πολύ καιρό τώρα, γυρίζοντας όλη την χώρα. Η νίκη θα είναι με την πλευρά των Ελλήνων!".

 

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ
 
"Με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, όπως είχε ανακοινωθεί από τον Ιούνιο, επισημοποιείται πλέον η συνεργασία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
 
Το μεσημέρι συναντήθηκαν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος και συμφώνησαν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.
 
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής ότι εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Νίκο Νικολόπουλο στο πλαίσιο του μεγάλου πατριωτικού, δημοκρατικού συνασπισμού και στο πλαίσιο της εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων να ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα στην Αχαΐα, όπου οι πολίτες, αδιαλείπτως, από το 1989, επιλέγουν τον Νίκο Νικολόπουλο ως εκπρόσωπό τους στη Βουλή των Ελλήνων".
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)