Ηλεκτρονική Έκδοση

ANTAΡΣΥΑ: Διαδήλωση για την ψήφο εμπιστοσύνης

«Να φύγουν όλοι! Κυβέρνηση, Τρόικα, ΕΕ, ολιγαρχία»

Με συγκέντρωση στα Προπύλαια την Παρασκευή 10 Οκτώβρη στις 6μμ και διαδήλωση, παρεμβαίνει το μετωπικό σχήμα, στο θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Αναφερόμενη στις εξελίξεις και χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει πως: "Μόνο ο λαός του με την πάλη μπορεί να τους διώξει. Για να αλλάξει η πολιτική και όχι η κυβερνητική διαχείριση. Η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από μια Βουλή που δεν έχει καμιά λαϊκή νομιμοποίηση για να συνεχίσει την πολιτική της κοινωνικής χρεοκοπίας που χαράζει το Μαύρο Μέτωπο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών του λαού δεν μπορεί να έρθει μέσα από το κοινοβουλευτικό θέατρο και την εκλογική αναμονή που αφήνει ανεμπόδιστο το Μαύρο Μέτωπο να λεηλατεί τη ζωή μας μέρα με τη μέρα.

Για το λαό είναι μονόδρομος ο αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης και Τρόικας. Μόνο το εργατικό και λαϊκό κίνημα έχει σταθεί αντίπαλος αυτής της πολιτικής, μόνο αυτό φοβούνται και γι΄ αυτό έχουν εξαπολύσει εναντίον του την κρατική καταστολή και τους φασίστες".

Σχολιάζοντας και την αξιωματική αντιπολίτευση, στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνει ότι: "Οι εγγυήσεις για παραμονή στο πλαίσιο της αποπληρωμής του ληστρικού χρέους, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εγγυώνται την απαρχή μιας νέας ήττας του λαού. Για μια ζωή αξιοβίωτη πρέπει να αλλάξει η πολιτική και όχι η κυβερνητική διαχείριση.

Πρέπει να φύγουν όλοι: κυβέρνηση, Τρόικα, ΕΕ και ολιγαρχία. Να απελευθερωθούμε από χρέος, Μνημόνια και ευρώ. Όλοι στο δρόμο την Παρασκευή 10 Οκτώβρη, όλοι στα Προπύλαια στις 6μμ και πορεία στο Σύνταγμα".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Πολιτικά κόμματα