Έντυπη Έκδοση

Χτύπαγε το σαμάρι ο Παναγιώτης

«Δεν τολμάτε να μιλήσετε καν για διαγραφή χρέους. Θεωρείτε αυτή τη λέξη τόσο ανυπόφορη, αναχρονιστική και βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα, ώστε να μην τη θίγετε καν, και μάλιστα όσους μιλάνε να τους καταγγέλλετε κιόλας;» ρώτησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην πρωινή εκπομπή του Mega, απευθυνόμενος στον Γιώργο Κουμουτσάκο.

 Πρόσθεσε, επίσης, κοιτώντας πάντα το γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ.: «Τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους θα τη διεκδικήσουμε με όλα τα δημοκρατικά μέσα που έχει ένα ανεξάρτητο κράτος. Αυτή είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία διετύπωσε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας».

Γιατί αναφέρουμε αυτή τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου; Διότι έχουμε την αίσθηση ότι ο κ. Λαφαζάνης δεν απευθυνόταν τόσο στον κ. Κουμουτσάκο που καθόταν δίπλα του και τον άκουγε προσεκτικά όσο, κυρίως, σε συντρόφους του από το οικονομικό επιτελείο, που το τελευταίο διάστημα είναι γεγονός πως δεν πολυχρησιμοποιούν τη λέξη «διαγραφή» όταν αναφέρονται στο ζήτημα του χρέους.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια