Έντυπη Έκδοση

Ξεκινάει απεργία πείνας - δίψας ο Αντώνης Σταμπούλος

Με απεργία πείνας και δίψας απαντά ο Αντώνης Σταμπούλος, προφυλακισμένος με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, στην απόφαση να μεταχθεί στις φυλακές Λάρισας και όχι στον Κορυδαλλό. «Δεν πρόκειται να με πάρουν παρά μόνο σηκωτό», δηλώνει σε κείμενό του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Indymedia, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Οπως αναφέρει «παρά την εισαγγελική παραγγελία για μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, το γεγονός ότι με έφεραν εδώ (σ.σ. στο Μεταγωγών) αποκαλύπτει ότι υπάρχει ισχυρή πίεση και προσπάθεια να με στείλουν σε κάποια άλλη μακρινή φυλακή, προς εξόντωση όχι τόσο δική μου, αφού ξέρουν ότι πολιτικά υπερασπίζομαι τη θέση μου ακόμη κι αν με στείλουν στη Σιβηρία, αλλά κυρίως της οικογένειάς μου, που θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει, αλλά και με στόχο για τη δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου».

Συνεχίζει λέγοντας ότι «δεν θα αφήσω την αλητεία της Αντιτρομοκρατικής και των πολιτικών προϊστάμενων της να τσακίσει τους δικούς μου ανθρώπους. Και γι' αυτό πριν ακόμη μου αναγγείλουν πού θα με στείλουν, εγώ προειδοποιώ ότι δεν δέχομαι να πάω πουθενά αλλού εκτός από τον Κορυδαλλό, κοντά στην οικογένειά μου και τη συνήγορο. Δηλώνω λοιπόν ότι από τώρα ξεκινάω απεργία πείνας και δίψας! Κι από δω που είμαι προειδοποιώ ότι δεν πρόκειται να με πάρουν παρά μόνο σηκωτό».

Ο Αντ. Σταμπούλος κατηγορεί και τα ΜΜΕ διότι δημοσιοποιούν δήθεν ευρήματα που τους διοχετεύει η Αντιτρομοκρατική «με μόνο σκοπό να γίνεται θόρυβος, ώστε να γίνει πιο εύκολη η εξόντωσή του».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Σωφρονιστικό σύστημα
Δικαστικό ρεπορτάζ
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
Τρομοκρατία