Έντυπη Έκδοση

Επέμβαση με «μπαλονάκι» στον Παπαγεωργόπουλο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε εγχείρηση αγγειοπλαστικής υποβάλλεται ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για να αντιμετωπιστεί η στεφανιαία νόσος απ' την οποία πάσχει, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Από το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν προκύπτει ότι ο ασθενής «υποβλήθηκε σε στεφανιογραφικό έλεγχο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε αθηρωματική νόσος. Εξετάζεται η περαιτέρω αντιμετώπισή του με πιθανότητα αύριο (σήμερα) να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική».

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που εκτίει 12ετή κάθειρξη για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου, νοσηλεύεται φρουρούμενος στην καρδιολογική κλινική του παραπάνω νοσοκομείου. Σύμφωνα με πηγή των φυλακών, η επίσκεψη στο νοσοκομείο ήταν προγραμματισμένη και γνωστή στη διοίκηση του Σωφρονιστικού Καταστήματος Διαβατών.

Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι αυτή η εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου μπορεί να αποτελέσει αιτία αναβολής στην εκδίκαση δύο υποθέσεων για τον έγκλειστο πρώην δήμαρχο, ο οποίος επιπλέον κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων και την παγία προκαταβολή του δήμου. Οι δίκες έχουν προγραμματιστεί για τις 4 και 17 Νοεμβρίου. Β. ΠΑΠ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Υγεία
Θεσσαλονίκη