Έντυπη Έκδοση

Ο ΟΠΑΠ δεν μοιράζει λεφτά...

Δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα η γύρα που έκανε η Φούτμπολ Λιγκ προκειμένου να μαζέψει λεφτά για να μην είναι εντελώς άδεια τα ταμεία των ομάδων της. Η διοίκηση του Σπύρου Καλογιάννη έχει σίγουρα 200.000 ευρώ από τον ΟΤΕ TV που θα μεταδώσει επιπλέον πέντε παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο.

 Απ' αυτό το ποσό κάθε ομάδα θα πάρει σκάρτα 8.000 ευρώ... Η Σούπερ Λίγκα θα αποφασίσει σήμερα πόσα λεφτά θα δώσει στους συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας. Προ κρίσης τούς είχε προσφέρει 2,3 εκατ. ευρώ, ενώ πέρυσι το ποσό έπεσε στις 690.000 ευρώ. Το ίδιο ποσό ζήτησε και για φέτος ο Καλογιάννης από τον Τάκη Αγραφιώτη, αλλά ο πρόεδρος του συνεταιρισμού είναι επιφυλακτικός.

«Θέλω να πιστεύω πως η Σούπερ Λίγκα θα κοιτάξει το θέμα μας, γιατί με το νόμο Ορφανού προβλεπόταν και η μέριμνα των μικρότερων κατηγοριών», δήλωσε χθες ο πρόεδρος της μικρής Λίγκας, ο οποίος κάλεσε τις ομάδες να λύσουν μόνες τους τα προβλήματα: «Υπάρχουν ομάδες στην κατηγορία με μεγάλη ιστορία, αλλά και μεγάλα προβλήματα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να λύσουμε προβλήματα, τα οποία δεν τα δημιούργησε ο Καλογιάννης. Κάποιες ομάδες θα πρέπει να καταλάβουν πως βρίσκονται σε ένα χώρο ιδιαίτερα ακριβό». Στη Φούτμπολ Λίγκα περίμεναν βοήθεια και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μέσω του ΟΠΑΠ, αλλά ο Οργανισμός δεν μοιράζει λεφτά λες και είναι... πετσετάκια. Με τον Καλογιάννη έχει εξαιρετικές σχέσεις, όμως άλλο η φιλία και άλλο το ταμείο του ΟΠΑΠ. «Οφελος για όλους είναι η παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, όπως θα ήταν αν στο πρωτάθλημα μετείχε και ο Αρης. Υπάρχουν ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Λαμία και η Λάρισα που θα κόψουν επίσης πολλά εισιτήρια». Κι αυτό σχετικό είναι. Εδώ δεν κόβουν εισιτήρια ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια