Έντυπη Έκδοση

ΠΑΟΚ: με θαμμένο το τσεκούρι του πολέμου

Με τάσεις μετριοπάθειας και χωρίς να υπάρχει πεποίθηση για να φτάσει η διαφωνία στα άκρα θα παρουσιαστεί σήμερα, στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ. Παρά το ότι μέχρι τώρα είχαν ανεβεί οι τόνοι σχετικά με την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι Θεσσαλονικείς φέρεται να μην έχουν αποφασίσει να τραβήξουν το θέμα στα άκρα.

 Να σημειωθεί ότι δεν θα είναι παρών στη σημερινή διαδικασία στη Λίγκα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, αλλά ο Δικέφαλος θα εκπροσωπηθεί από τον Ζήση Βρύζα και πιθανώς και από τον σύμβουλο του Α.Σ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο. Ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, έχει να παίξει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική, αλλά λόγω της αναβολής Ανδριανού για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη είναι πιθανότερο να γίνει ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Και επειδή δεν υπάρχει ελεύθερη ημερομηνία σε ορατό σημείο, ενδέχεται ο αγώνας να γίνει ακόμη και στα τέλη Ιανουαρίου του 2015! Κάτι που κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσον θα ωφελήσει τον έναν ή τον άλλο μέχρι τότε και σε τι κατάσταση θα είναι. Προφανώς στον Δικέφαλο έχουν «ζυγίσει» αλλιώς τα δεδομένα και δεν θέλουν να έρθουν σε ρήξη με τη Λίγκα ή τον Ολυμπιακό, μια που πιθανώς υπολογίζουν, μέχρι τη στιγμή που θα παίξουν, να έχουν μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ θα καταθέσουν εκ νέου τις προτάσεις που είχαν καταθέσει τον περασμένο Φεβρουάριο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ κύκλοι της ομάδας υπενθυμίζουν ότι έχει σταλεί σχετικός φάκελος και στον υφυπουργό Αθλητισμού, που δεν έχει ακόμη απαντήσει σχετικά.

Εξάλλου στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με πολιτικούς, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την «τρόικα» για τα χρέη. Πήραν, όμως, διαβεβαιώσεις ότι το θέμα θα προχωρήσει, ότι η νομοθετική ρύθμιση θα κατατεθεί σύντομα ή, το αργότερο, τέλος του μήνα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο