Ηλεκτρονική Έκδοση

Ανακοίνωση Εργοτέλη

Φιλικό στην μνήμη του Κώστα Κατσούλη

Φιλικό για την μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/10) ανάμεσα στο Εργοτέλης- Πλατανιάς, με τα έσοδα να δίνονται στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά».

Την μνήμη του Κώστα Κατσούλη θα τιμήσουν Εργοτέλης και Πλατανιάς με την προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο (11/10).
 
Παράλληλα η οικογένεια του Κώστα Κατσούλη δεν επιθυμεί να δοθεί το όνομά του στην κερκίδα του γηπέδου της Αλικαρνασσού. Αυτό που ζητούν οι συγγενείς του αδικοχαμένου φιλάθλου από τους υπεύθυνους του Ηροδότου είναι να βοηθήσουν στο να βρεθούν οι ένοχοι.
Απάντησαν λοιπόν με την εξής ανακοίνωση: «Κοι παράγοντες του Ηροδότου, Αυτή την στιγμή ΤΟ ΜΟΝΟ που επιθυμούμε είναι να βοηθήσετε στην διαλεύκανση της υπόθεσης (βίντεο του αγώνα). Δεν συμφωνούμε λοιπόν με την παρακάτω κίνηση. Οικογένεια Κατσούλη».
 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Εργοτέλη:
"Το Σάββατο 11/10/2014 στις 17:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε φιλικό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.
 
Η αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά», όπως έχει επιλέξει η οικογένεια του εκλιπόντος.
 
Καλούμε όλους τους φιλάθλους και όλους τους φορείς του αθλητισμού -και όχι μόνο- να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας."
 

Το μήνυμα που στέλνουν οι ποδοσφαιριστές τοΥ εΡΓΟΤΈΛΗ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης
Πλατανιάς