Ηλεκτρονική Έκδοση

Yγειονομικοί: Συμμετοχή σε δύο κινητοποιήσεις την Παρασκευή 10 Οκτώβρη

Το πρωί με συγκέντρωση στο ΣτΕ και το απόγευμα στο Σύνταγμα

Όψεις του ιδίου νομίσματος, είναι οι λόγοι για τους οποίους γίνονται οι συγκεντρώσεις, το πρωίγια το θέμα της αξιλόγησης και το απόγευμα για την ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Στο κάλεσμα που απευθύνει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, αναφέρει: "Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης κατά των αποφάσεων του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τις οποίες επιχειρεί να θέσει σε εφαρμογή το νομοθετικό πλαίσιο της αξιολόγησης – λαιμητόμου. 

Στο πλαίσιο συνέχισης των αγώνων μας, η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ καλεί τους εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία, Πρόνοια και ΕΚΑΒ να συμμετάσχουν δυναμικά στην Παναττική Στάση Εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου από την έναρξη της εργασίας μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 9.30 πμ.

Επίσης καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Σύνταγμα την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μμ ημέρα κατά την οποία γίνεται η ψηφοφορία στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση για να διαδηλώσουμε ενάντια στην ασκούμενη μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης".

H ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί την κατάργηση της αξιολόγησης, δημόσιο σύστημα υγείας με δωρεάν και καθολική πρόσβαση, επαρκή χρηματοδότηση και προσλήψεις μονίμου προσωπικού, ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών και κατάργηση του Ε.Σ.Α.Ν. που το χαρακτηρίζει «μαγαζί» της υγείας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ)