Ηλεκτρονική Έκδοση

Πήγαν σε σεμινάρια για απολυμένους της ΕΡΤ σαν εκπαιδευτή στέλεχος της ΔΤ

Αναστάτωση στους εργαζόμενους που αντιστέκονται - απέσυραν τον εκπαιδευτή

Tελικά δεν περνάει μέρα που να μην βγαίνει είδηση από το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ και κάθε φορά η εκτίμηση είναι ότι ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

Τα επιδοτούμενα σεμινάρια ξεκινούν αυτές τις ημέρες και στους εκπαιδευόμενους, μεταξύ αυτών και μεγάλος αριθμός από τους απολυμένους της ΕΡΤ, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα συγκεκριμένου ΚΕΚ.

Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι μεταξύ των εκπαιδευτών βρίσκονταν ο προ του λουκέτου διευθυντής του τμήματος Πολυμέσων (www.ert.gr), που όχι μόνο μεταπήδησε στη ΔΤ και ακολούθως στη ΝΕΡΙΤ, αλλά το έκανε με απολύτως επεισοδιακό τρόπο. Διαβάσετε ΕΔΩ, ανάρτηση του enet για το πώς "μασκαρεύτηκε", όπως είχε καταγγείλει η ΠΟΣΠΕΡΤ για να εισέλθει στο ραδιομέγαρο, λίγο μετά την εισβολή των ΜΑΤ πριν περίπου ένα χρόνο.

Δεν είχε όμως  μόνο αυτό στο "βιογραφικό" του, αλλά και τη μεταφορά στο site της ΔΤ, όλη η δουλειά των εργαζόμενων της ΕΡΤ πριν το λουκέτο, με αποτέλεσμα το δημοσιογραφικό τμήμα του www.ert.gr από το οποίο κανένας δεν πήγε στη ΔΤ να βλέπει τη προ του "μαύρου" δουλειά του αναρτημένη στο site στο οποίο δεν συμμετείχαν. Για το θέμα είχε κάνει καταγγελία η ΠΟΕΣΥ. Δείτε την ΕΔΩ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ ertopen, "oι συμμετέχοντες στα σεμινάρια είχαν προειδοποιήσει ότι δεν θα ανέχονταν εκπαιδευτές - εισηγητές από τη ΔΤ".

Tελικά το ΚΕΚ ενημέρωσε με mail (το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας) προς τους εκπαιδευόμενους, ότι "έκοψε" τον εκπαιδευτή.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΕΡΤ