Ηλεκτρονική Έκδοση

Γιαννακόπουλος: «Σύμπτωση;»

Σε άκρως ειρωνικό ύφος ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλοςμε αφορμή την νέα κλήση του από την ΕΦΙΠ , για περιστατικό που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο

Όχι που δεν θα απαντούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην νέα κλήση για απολογία από την Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος, για τα γεγονότα του περσινού τρίτου τελικού με τους «ερυθρόλευκους» .

Ο «ισχυρός» άνδρας των «πρασίνων» με  ανακοίνωση του μέσω του σάιτ του ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κάνει λόγο για διαβολική σύμπτωση γι’ ακόμα μία φορά στην νέα κλήση που δέχτηκε  από την Επιτροπή, λίγες ώρες  μάλιστα πριν από αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
 
Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:
 
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί τα κάτωθι γεγονότα/συμπτώσεις με το φίλαθλο κοινό.
 
Μέσα απ’ αυτά ο υγιώς σκεπτόμενος κόσμος θα αντιληφθεί ότι καταστρατηγούνται οι νόμοι της φυσικής καθώς πλέον έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο όπου σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν παύει να είναι σύμπτωση! Παραμένει σύμπτωση.
 
Έχουμε και λέμε…
 
Στις 12 Οκτωβρίου 2013 η ΕΦΙΠ μας ενημερώνει για την ποινή του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου (έξι μήνεςστέρηση φιλάθλου ιδιότητας και
 
εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους) και η ΚΑΕ Ολυμπιακός βγάζει μια ανακοίνωση πανηγυρίζοντας για την… τήρηση των νόμων!
 
Δύο μέρες μετά (14/10/2013) ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 
Σύμπτωση…
 
Στις 29 Μαϊου 2014, η αλήθεια… λάμπει και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αθωώνεται από την ΕΦΙΠ για την άσεμνη χειρονομία που είχε κάνει προς την ομάδα μας στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος παρότι την είχε ομολογήσει και δεν την αποκήρυξε ποτέ. Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει τόση σημασία όσο το ότι λίγες ώρες αργότερα γινόταν ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για τον 3ο τελικό των πλέι οφ.
 
Σύμπτωση…
 
Σήμερα, 8 Οκτωβρίου 2014 ενημερωνόμαστε για τη νέα κλήση του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ΕΦΙΠ με αφορμή γεγονότα του… Μαϊου!
 
Ένα 24ωρο πριν από τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
 
Δεν έχει καμία σημασία. Είναι καθαρά συμπτωματικό κι αυτό το γεγονός όπως και η σύνδεσή του με τα προηγούμενα.
 
Διότι όπως προαναφέραμε, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν παύει να είναι σύμπτωση
Δεν πιστεύουμε ότι διαφωνεί κάποιος.»
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ
Παναθηναϊκός
Ανακοινώσεις/Ενημερώσεις