Ηλεκτρονική Έκδοση

Ποιος είδε τον Γιάννη και δεν τον φοβήθηκε

Ο «iσχυρός» άνδρας του Παναθηναϊκού ανέβασε τους τόνους στην συνεδρίαση της Super League την Τετάρτη το μεσημέρι για το φορολογικό θέμα των ΠΑΕ, ενώ απείλησε ακόμα και με μηνύσεις εις βάρος του προεδρείου της Διοργανώτριας Αρχής

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους το θέμα με την φορολογία των ομάδων στη σημερινή συνεδρίαση της Super League.

Ο Πρόεδρος του «τριφυλλιού», μίλησε για συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ενώ προειδοποίησε πως στο θέμα των ενημεροτήτων δεν θα ανεχτεί την παραμικρή συγκάλυψη, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να κινηθεί και εις βάρος του προεδρείου της Λίγκας! 
Αναφορικά με τα θέματα των ΟΦΗ και Πανιώνιου, η θέση του «τριφυλλιού» είναι  πως αμφότεροι οι σύλλογοι έχουν παραβιάσει ποδοσφαιρικούς και άλλους κανόνες, άρα θα πρέπει να έχουν και συνέπειες.
Σε ότι αφορά την καταψήφιση του Γιώργου Μποροβήλου, κάτι που έγινε μόνο από την ομάδα του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» εξήγησαν τη στάση τους. Αυτό συνέβη τόσο για ιστορικούς λόγους καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνάει τον διαιτητή της Ριζούπολης, όσο και για λόγους ανανέωσης ώστε να σταματήσουν να διοικούν το ποδόσφαιρο τα ίδια πρόσωπα
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα