Έντυπη Έκδοση

Η Μουρμούρα έφαγε τη Μάνα

Αρχισαν τα όργανα... Και οι αλλαγές μαζί. Ηδη το MEGA έκανε πίσω και επιχείρησε την πρώτη κίνηση ματ, μπας και σώσει τη χαρά του.

 Με ποιο τρόπο; Αλλάζει ώρα προβολής στο «Joy» από αυτό κιόλας το Σαββατοκύριακο με σκοπό να μην παίζει πλέον απέναντι στον «κλώνο» του «Join us» στον ΣΚΑΪ. Το lifestyle μαγκαζίνο του MEGA θα μεταδίδεται στο εξής κάθε Σαββατοκύριακο στις 14.50, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο. Και όπου βγει.

Βέβαια το Μεγάλο Κανάλι έφαγε ήδη ήττα και με τη νέα του σειρά «Μάνα Χ ουρανού» που δεν άντεξε απέναντι στο μεγαθήριο του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που συνεζίζει και δικαίως την περσινή φόρα. Και λέμε δικαίως γιατί και έξυπνο είναι και καλοσκηνοθετημένο και καλοπαιγμένο από τους 6. Και τους 6. Μια ευτυχής τηλεοπτική συγκυρία κι αυτό που λέμε φρέσκια τηλεόραση. Ακόμη και αυτοί που δεν το βλέπουν διαρκώς, δεν μπορούν να αρνηθούν πως είναι καλή δουλειά.

Στο διά ταύτα τώρα, τα νούμερα της πρώτης αντιπαράθεσης ήταν απογοητευτικά για τη σειρά με τη Μαρία Σολωμού που σίγουρα δεν ενθουσίασε. Τη Δευτέρα η «Μουρμούρα» του ALPHA έκανε 34,2% στο σύνολο και 39,7% στα νεανικά. Την ίδια ώρα η «Μάνα» του MEGA 22,0% στο σύνολο και 30,9% στο κοινό 15-44. Την Τρίτη η ψαλίδα άνοιξε περισσότερο με τη σειρά του ALPHA να καταγράφει 35,9% και 41,4% κι εκείνη του MEGA 21,8% και 28,6% αντίστοιχα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Τηλεοπτικοί σταθμοί
TV & Media