Έντυπη Έκδοση

«Ας το απολαύσουμε»

Περίμεναν στον ΠΑΟΚ ότι θα περνούσε η επιθυμία του Ολυμπιακού για να γίνει αργότερα η 6η αγωνιστική και δεν εξεπλάγησαν απ' το «14-4» της χθεσινής ψηφοφορίας. Μάλιστα η στάση τους στο συμβούλιο δεν ήταν «εκρηκτική», ούτε ανέβηκαν οι τόνοι. Αντίθετα η τοποθέτηση του (απόντος) Ιάκωβου Αγγελίδη ως εκπροσώπου της Λίγκας στο δ.σ. της ΕΠΟ δείχνει τη μετριοπάθεια με την οποία προφανώς ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε χθες.

 Βεβαίως και η απόφαση για τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 3 Δεκεμβρίου προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις του κόσμου, όμως επισήμως ο ΠΑΟΚ δεν πήρε θέση. Οι φίλοι των Θεσσαλονικέων πάντως σχολίασαν (και) με χιούμορ τη χθεσινή εξέλιξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων στα κοινωνικά δίκτυα πως «αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε τουλάχιστον». Υπονοώντας πως αν η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη παραμείνει σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση ώς τον Δεκέμβριο, όταν και θα παίξει με τον Ολυμπιακό, ίσως να έχει και μεγαλύτερη διαφορά από 3 βαθμούς που είναι τώρα στο βαθμολογικό πίνακα.

Σχολιάστηκε όμως και η ήττα του προέδρου του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία για την εκπροσώπηση στην ΕΠΟ, όπου μεν μπήκε, αλλά έχασε από τον Μποροβήλο και τον Κομπότη! Δείγμα των ισορροπιών που εξακολουθούν να υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις οποίες ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αλλάξει, όμως όχι άμεσα και όχι με δυναμικό τρόπο, όπως θα ήθελαν οι οπαδοί του.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ
Αθλητικό ρεπορτάζ