Ηλεκτρονική Έκδοση

Βορίδης: Δεν υπάρχει ζήτημα διαδοχής στη ΝΔ

Τέρμα στα σενάρια περί διαδοχής του πρωθυπουργού από το Μάκη Βορίδη αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ η απουσία Σαμαρά από την πρώτη ημέρα συζήτησης της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή επιχείρησε να βάλει ο υπουργός Υγείας.

φωτ.αρχείου (ΑΜΠΕ) φωτ.αρχείου (ΑΜΠΕ) Ερωτηθείς σχετικά από τον ΑΝΤ1, ο Μάκης Βορίδης είπε ότι "δεν υπάρχει ζήτημα αναπληρώσεως του πρωθυπουργού" καθώς πουθενά δεν αναφέρεται στο Σύνταγμα ότι ο πρωθυπουργός ανοίγει τη συζήτηση επί της πρότασης ψήφου εμπιστοσύνης. "Ο πρωθυπουργός καταθέτει την πρόταση και κλείνει τη συζήτηση" είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας συμπληρώνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς  όφειλε να παραβρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής, στο Μιλάνο, με θέμα την ανεργία των νέων.

"Υπήρχε μία πολιτική απόφαση. Με την έναρξη των εργασιών του τμήματος της Βουλής, έπρεπε να σταματήσει το θέμα της αμφισβήτησης της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να μετακινηθεί η ημερομηνία, τότε θα άρχιζε η συζήτηση ότι ψάχνουμε ψήφους" σημείωσε ο Μάκης Βορίδης. Ειδικά ως προς την επιλογή του προσώπου του διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία.

(Πηγή:ΑΜΠΕ)

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία