Ηλεκτρονική Έκδοση

ΓΣΕΕ: 24ωρη Γενική απεργία την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού.

Συνεδρίασε την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, η ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ: "Αφού συζήτησε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι, τα οποία οξύνονται και διευρύνονται καθημερινά μέσα και από το νέο σχέδιο προϋπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση, αποφάσισε:

1. Την εξουσιοδότηση  της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας για κήρυξη 24ωρης Γενικής απεργίας  με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού.

2. Τη διοργάνωση Συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας.

3. Τον άμεσο καθορισμό δράσεων και ενεργειών για την ευαισθητοποίηση ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων, καλώντας τις οργανώσεις μέλη μας να λάβουν ανάλογες αποφάσεις με στόχο τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Όσο η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί μέτρα και πολιτικές που συντηρούν την ίδια τραγική εργασιακή πραγματικότητα, με την ανεργία να παραμένει σε εφιαλτικά επίπεδα, όσο επιμένει στην αποδόμηση του κοινωνικού κράτους και στην εφαρμογή πολιτικών λιτότητας και φοροεπιδρομής, η ΓΣΕΕ θα συνεχίζει τον αγώνα της για την απόκρουση αυτών των βάρβαρων και αδιέξοδων πολιτικών".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΓΣΕΕ