Έντυπη Έκδοση

Κάντε κλικ

Δωρεάν, νόμιμα και για όλους!

www.dwrean.net

Προγράμματα, παιχνίδια, «αντιβιοτικά» και ένα σωρό ακόμα ενδιαφέροντα και πάνω απ' όλα δωρεάν «γκατζετάκια» για τους υπολογιστές σας, τα laptop σας και τα έξυπνα κινητά σας τηλέφωνα είναι εδώ και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος «μετρά» πολλά χρόνια λειτουργίας και παρουσιάζει καθημερινά ό,τι δωρεάν, νόμιμο και πολύ χρήσιμο κυκλοφορεί στον Ιστό. Κάτι που σημαίνει πως προτού αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι που θεωρείτε πως χρειάζεστε επειγόντως για τα αγαπημένα σας μηχανήματα, κοιτάξτε πρώτα εδώ, και μόνο αν δεν βρείτε κάτι αντίστοιχο προχωρήστε σε αγορά. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και απ' όπου μπορούμε να «γλιτώσουμε» έξοδα καλό είναι να γλιτώνουμε, βάλτε το στα αγαπημένα σας γιατί θα το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά!

Με ό,τι σας βρίσκεται

www.supercook.com

Το αιώνιο ερώτημα της νοικοκυράς, του εργένη, του φοιτητή και όποιου ασχολείται με την κουζίνα είναι φυσικά το «τι να μαγειρέψω σήμερα». Για να μην τρελαίνεστε καθημερινά με το να σκέφτεστε τι θα βάλετε στο τσουκάλι, αλλά και για να ξεμπερδεύετε μια και καλή με όλα όσα σας έχουν ξεμείνει σε ψυγείο και ντουλάπια, κάντε κλικ εδώ. Ο ιστότοπος θεωρείται από τους καλύτερους της χρονιάς που πέρασε και ούτε λίγο ούτε πολύ κάνει το... ακατόρθωτο, πανεύκολο: τσεκάρετε τι σας βρίσκεται στο σπίτι, προσθέτετε αν θέλετε και κάτι παραπάνω από την ήδη υπάρχουσα λίστα και με τα υλικά αυτά το site σάς δίνει συνταγές (με φωτογραφίες παρακαλώ) για να επιλέξετε. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς σπαζοκεφαλιάσματα!

Τσεκάρει τιμές

http://camelcamelcamel.com

Αν συνηθίζετε να ψωνίζετε μέσω Ιντερνετ, τότε αυτό το site πρέπει σίγουρα να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σας. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τις τιμές των αντικειμένων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε και πώς αυτές ανεβαίνουν και κατεβαίνουν ανάλογα την εποχή ή τη ζήτηση. Ετσι θα ξέρετε πότε είναι καλύτερο και πιο οικονομικό για εσάς να ψωνίσετε το... αντικείμενο του πόθου σας και πότε καλύτερα να αποφύγετε να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Κάνοντας εγγραφή στο site θα πληροφορείστε άμεσα για τη διακύμανση των τιμών και θα έχετε μια ιδέα του πώς κινείται η αγορά όσον αφορά τις δικές σας επιθυμίες για ψώνια. Αν λοιπόν μπορείτε να περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα, αφήστε το site να τσεκάρει τις τιμές και να σας δώσει τα «φώτα» του για το πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος να αγοράσετε εκείνο που σας γυάλισε. Αν πάλι δεν μπορείτε να περιμένετε... απλά προσπεράστε το.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επιστήμη & Τεχνολογία
Στη στήλη
www.