Έντυπη Έκδοση

Για «μιζέρια και εσωστρέφεια» κατηγορούν τον Χρυσοχοΐδη και του δείχνουν την έξοδο

Θέμα διαγραφής έχει τεθεί ουσιαστικά για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τους συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου να μην το επιβεβαιώνουν αλλά και να μην το διαψεύδουν. Προς το παρόν, η Χαριλάου Τρικούπη επέλεξε να στείλει τροχιοδεικτικές βολές προς αυτή την κατεύθυνση και «περιμένει στη γωνία» τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο Χρυσοχοΐδης εν μέσω άδειων εδράνων... Ο Χρυσοχοΐδης εν μέσω άδειων εδράνων... Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του, πιάστηκε από τα δημοσιεύματα που αφορούσαν το ρεπορτάζ για την πολεμική ατμόσφαιρα που επικράτησε στην κοινοβουλευτική ομάδα και, φωτογραφίζοντας τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τονίζει ότι «δυστυχώς, υπάρχουν μονίμως κάποιοι που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της προσπάθειας εξόδου από την κρίση. Που δείχνουν να ενοχλούνται κάθε φορά που τα πράγματα σταθεροποιούνται. Που θέλουν να δημιουργούν κάθε λίγο ένα κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας». Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ καταλήγει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος «δεν αντιδικεί με κανέναν, αλλά δεν θα αφήσει και κανέναν να υπονομεύει την κοινή προσπάθεια όλης της Κ.Ο., όλης της παράταξης».

«Οποιος είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης έχει έναν παραπάνω λόγο να μετράει καλά τα λόγια του. Δηλαδή, αν δεν αρέσει σε κάποιον να υπηρετεί εκ μέρους ενός κόμματος μια κυβέρνηση, η οποία -κατά την άποψή του- δεν έχει πρόγραμμα και σχέδιο, δεν ξέρω τι κάνει μέσα σε αυτήν την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, καλώντας έμμεσα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε παραίτηση, αν και όταν ρωτήθηκε σχετικά απέφυγε να το πει ευθέως και συμπλήρωσε: «Δεν προτείνω τίποτα. Κάποιοι, όμως, φαίνεται ότι ζουν στους παλιούς καλούς καιρούς, όταν υπήρχαν αυτές οι επετηρίδες, που έφτιαχναν οι ίδιοι» (Αθήνα 9,84).

Αιχμηρός κατά του Μ. Χρυσοχοΐδη ήταν και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό Υποδομών ως υπονομευτή του Ευάγγελου Βενιζέλου και συμπλήρωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ως μικρό κόμμα δημιουργεί ανασφάλειες γιατί «υπάρχουν νέα στελέχη στην Α' και Β' Αθήνας που παρεισφρέουν και ενισχύουν την ανασφάλεια» (Σκάι).

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ
Βουλή