Έντυπη Έκδοση

Επιχείρηση... ακατέργαστης κάνναβης

Μέσα από επιχείρηση που λειτουργούσε «συγκαλυμμένα» ως εταιρεία εμπορίου τροφίμων, λιπασμάτων και καθαριστικών ειδών, γινόταν η διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στην Αττική και είχε, όπως φαίνεται, δράση και στην Κρήτη καθώς, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν εκρηκτικές ύλες σε βραχονησίδα στον κόλπο της Μεσαράς Ηρακλείου.

Οι έρευνες στην Κρήτη έγιναν όταν διαπιστώθηκε πως ένας από τους συλληφθέντες στον Πειραιά για ποσότητα πάνω από 200 κιλών κάνναβης, ηλικίας 37 χρόνων, κατάγεται από χωριό της Μεσαράς. Η αρχή έγινε στον Πειραιά και σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Εξαρθρώθηκε, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρία μέλη της οργάνωσης, συγκεκριμένα τρεις Ελληνες ηλικίας 37, 39 και 43 ετών, ενώ αναζητείται η συνεργός τους, μία 35χρονη υπήκοος Βουλγαρίας».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ναρκωτικά εξαρτησιογόνες ουσίες και απεξάρτηση
Αστυνομικό ρεπορτάζ