Έντυπη Έκδοση

Εκλεβαν αντλίες και εργαλεία

Τουλάχιστον 14 αντλίες και αρδευτικά εργαλεία κατηγορούνται ότι είχαν κλέψει τον τελευταίο καιρό, από αγροκτήματα σε όλη την περιοχή της Αρτας, δύο άτομα 40 και 44 ετών.

Χθες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Αρτας και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα έχει ταυτοποιηθεί η δράση τους σε δεκατέσσερις υποθέσεις κλοπών, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 30.8.2013 έως 27.9.2014, σε αποθήκες αγροκτημάτων στα χωριά Ανέζα, Απόμερο, Μύτικας, Ψαθοτόπι και Βάλτος Γαβριάς, ενώ η αξία των κλεμμένων αντικειμένων ανέρχεται σε 21.500 ευρώ.

Από την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας διαπιστώθηκε ότι τα κλοπιμαία είχαν πωληθεί σε δεκατέσσερις ημεδαπούς, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Μεγάλο μέρος των κλεμμένων μηχανημάτων, που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στην κατοχή των κλεπταποδόχων, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Αρτας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ