Έντυπη Έκδοση

ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνέχεια στην κόντρα με... δεκάλογο

Με αφορμή τη νέα κλήση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ΕΦΙΠ για απολογία, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, να δώσει συνέχεια στην ατέρμονη κόντρα των δύο διοικήσεων, ρωτώντας τις αρμόδιες αρχές γιατί δεν επιλήφθηκαν δέκα συγκεκριμένων γεγονότων με πρωταγωνιστές τους παράγοντες του Ολυμπιακού και γιατί δεν τους τιμώρησαν.

«Ημερολόγιο» κατά Ολυμπιακού έβγαλε η ΚΑΕ ΠΑΟ, δηλαδή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «Ημερολόγιο» κατά Ολυμπιακού έβγαλε η ΚΑΕ ΠΑΟ, δηλαδή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος Στο στόχαστρο της πράσινης ΚΑΕ μπήκαν φυσικά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας, που σε αυτό το πρωτότυπο... ημερολόγιο που παρέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρονται να έχουν υποπέσει σε παραβάσεις του πειθαρχικού κανονισμού του ΕΣΑΚΕ, αλλά παρ' όλ' αυτά να παραμένουν ατιμώρητοι. Το «ημερολόγιο» αφορά συμβάντα, δηλώσεις, τοποθετήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού από το 2012 μέχρι και πρόσφατα.

Ιδού ένα παράδειγμα με το 5ο ερώτημα: «Γιατί όταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξαπέλυσαν πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (10.6.2013) με εκφράσεις του στυλ "μαζέψτε τον" και προβάλλοντας σε ανακοίνωσή τους ψευδή στοιχεία, δεν επεβλήθη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ποινή αποκλεισμού της έδρας της 1-5 αγωνιστικών για δυσφήμηση του αθλήματος βάσει του άρθρου 68, παρ. 1, 2, 3Α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού του ΕΣΑΚΕ;»

Στο ίδιο μήκος κύματος και το 6ο ερώτημα: «Γιατί ενώ στην κλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ (22.9.2014) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο Γιώργος Αγγελόπουλος δυσφήμησε το άθλημα με τις συκοφαντικές του δηλώσεις μπροστά στον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, στους εκπροσώπους όλων των ΚΑΕ, σε προσωπικότητες του μπάσκετ και στις τηλεοπτικές κάμερες, δεν επιλήφθηκαν οι αρμόδιες αρχές ώστε να υπάρξει ποινή αποκλεισμού της έδρας της 1-5 αγωνιστικών για δυσφήμηση του αθλήματος βάσει του άρθρου 68, παρ.1, 2, 3Α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού του ΕΣΑΚΕ;»

Στην 8η παράγραφο η «πράσινη» ΚΑΕ ερωτά γιατί «οι αρμόδιες Αρχές αδιαφορούν προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα σε αντίθεση με την ιδιάζουσα ευαισθησία τους στην περίπτωση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου;» Και καταλήγει: «Εως πότε θα πράττουν εκτός νόμου χωρίς να τους συμμορφώνει κανείς; Εως πότε θα υπάρχει καθεστώς ατιμωρησίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός;».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Μπάσκετ