Έντυπη Έκδοση

«Πρόκληση να μιλάνε οι άμεσα υπεύθυνοι»

Στον Παναθηναϊκό δεν επιθυμούν να ανοίξουν δημόσιο διάλογο με τον Ολυμπιακό για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό που διέρρευσε χθες από την «πράσινη» ΠΑΕ ήταν ότι «είναι πρόκληση να ομιλούν αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα κι αν διαπιστωθεί ότι δεν έχουν εφαρμοστεί οι κανονισμοί θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Κατατέθηκε χθες η αίτηση ανάκλησης της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία μπλόκαρε η χρηματοδότηση των έργων ανακατασκευής της Λεωφόρου από την Περιφέρεια Αττικής. Η Ολομέλεια του Ε.Σ. θα αποφανθεί για την υπόθεση σε 30 ημέρες. «Στην περίπτωση που εγκριθεί το κονδύλι, θα συντάξουμε την τελική σύμβαση, θα γίνει διεθνής διαγωνισμός, θα υπάρξει ανάδοχος και στη συνέχεια θα υπογράψει συμφωνία η Περιφέρεια με τον ανάδοχο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς. Αν οι εξελίξεις είναι αρνητικές, τότε οι διοικούντες το «τριφύλλι» θα συνεργαστούν με την Περιφέρεια για την υπογραφή νέας σύμβασης. Κι αυτό διότι υπάρχει πρόβλεψη να δοθούν 7 εκατ. ευρώ για τα έργα στο «Απ. Νικολαΐδης». Σ. Λ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ)
Ποδόσφαιρο
Αθλητικό ρεπορτάζ