Ηλεκτρονική Έκδοση

Oι Anonymous στο πλευρό των διαδηλωτών του Χονγκ Κονγκ

Με μπλάκ άουτ στις κυβερνητικές ιστοσελίδες του Χονγκ Κονγκ και της Κίνας καθώς επίσης με διαρροή χιλιάδων στοιχείων κυβερνητικών email απειλούν οι Anonymous. Η ομάδα των ακτιβιστών χάκερς ανακοίνωσε μέσω Τwitter ότι θα εξαπολύσει επίθεση κατά των σέρβερς της κινεζικής κυβέρνησης μέσω του Distributed Denial of Service (DDoS).

"Σάς προειδοποιούμε, προετοιμαστείτε, προσπαθείστε να το σταματήσετε, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να βγάλετε εκτός λειτουργίας όλες τις ιστοσελίδες σας. Κίνα δεν μπορείς να μάς σταματήσεις. Επρεπε να μάς περιμένεις πριν κάνεις κατάχρηση της εξουσίας σου κατά των πολιτών του Χονγκ Κονγκ". Μεταξύ των ιστοσελίδων που οι Anonymous απειλούν να πλήξουν είναι των υπουργείων Δημόσιας Τάξης, Αμυνας, Δικαιοσύνης της Κίνας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Χονγκ Κονγκ.

Οι φοιτητές του Χονγκ Κονγκ, αιχμή του δόρατος του δημοκρατικού κινήματος στην αυτόνομη αυτή εδαφική περιφέρεια της Κίνας, ετοιμάζονται για μαζικές συγκεντρώσεις σήμερα και την ενίσχυση της εκστρατείας διαμαρτυρίας μετά την ματαίωση του διαλόγου με τις αρχές.

(Πηγή:ΑΜΠΕ)

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
Χονγκ Κονγκ
Χάκερ