Ηλεκτρονική Έκδοση

Σκουρλέτης: Δεν μας αφορά η «κυβέρνηση ειδικού σκοπού»

“Bλέπω μια εικόνα θρυμματισμού της κυβέρνησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την κατάσταση του ενός εταίρου, του ΠΑΣΟΚ. Αλλά από κει και πέρα, μέσω της πρότασης για μια νέα κυβέρνηση, ουσιαστικά τι εμπιστοσύνη είναι αυτή και προς ποιον; Η κ. Μπακογιάννη, ο κ. Βλάχος, διάφορα άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, ο κ. Λυκούδης εκτός, λένε, κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Μήπως τελικά, πέραν αυτού που αναπτύσσουν ως πρόταση, μήπως στέλνουν κι ένα μήνυμα και στον κ. Σαμαρά;”, είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τις προτάσεις να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή ειδικού σκοπού.

“Μήπως πρώτα και κύρια απευθύνεται στον κ. Σαμαρά αυτή η κυβέρνηση ειδικού σκοπού; Μήπως είναι μια επανάληψη της υπόθεσης αμφισβήτησης Παπανδρέου που κατέληξε στον Παπαδήμο για να συνεχιστεί όμως η ίδια πολιτική;”, σημείωσε ο Π. Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Εμάς δεν μας αφορούν αυτά τα σενάρια. Δεν μας αφορούν. Εμείς θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή ο τόπος έχει ανάγκη από μια ισχυρή κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας και θα μας βγάλει από το μνημόνιο και από την κρίση. Κατά συνέπεια δεν ψάχνουμε άλλους τρόπους για να συνεχιστεί η ίδια πολιτική» ξεκαθάρισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε.

«Αυτό το κάνουν αυτοί που αισθάνονται υπεύθυνοι -και καλά κάνουν που αισθάνονται υπεύθυνοι, μακάρι να έχουν συνειδητοποιήσει τις ευθύνες τους- που οδήγησαν μέχρι εδώ τη χώρα και οι οποίοι καλώς ή κακώς όσο και να προσπαθούν να αναζητούν συνυπεύθυνους, δεν θα τα καταφέρουν».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ