Ηλεκτρονική Έκδοση

Θρίλερ με τον «Μητσάρα»

Η πληροφορία για τον χαμό του γνωστού φιλάθλου Μητσάρα» που κυκλοφόρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα καθώς, στην προσπάθεια που έκανε το enet.gr για να μάθει τις λεπτομέρειες της κηδεία του κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει πότε και που θα τελεστεί αυτή.

Τι τελικά συμβαίνει με τον γνωστό φίλαθλο, Δημήτρη Γαλάνη, με το προσωνύμιο «Μητσάρας»;

Φωτό: Oρέστης Σεφέρογλου Φωτό: Oρέστης Σεφέρογλου

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Πέμπτης, όταν στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου του που μετέδωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες όλα τα ΜΜΕ  της χώρας και όχι μόνο, με το  γεγονός να επιβεβαιώνεται αρχικά  με ένα ποστ στο facebook από τον αντιδήμαρχο  της Καλλιθέας. Και ενώ το ιντερνέτ κατακλύστηκε από συλλυπητήρια μηνύματα, το enet.gr επικοινώνησε τόσο με το Δημαρχείο Καλλιθέας, όσο και με τον Δήμο Ν. Σμύρνης, με σκοπό να μάθει πληροφορίες για την κηδεία του "Μητσάρα". Ωστόσο η σχετική είδηση δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής καθώς κανείς δεν γνωρίζει που έχει δοθεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι των δυο δήμων που επικοινωνήσαμε, πιθανόν η ληξιαρχική πράξη θανάτου να έχει δοθεί στον τόπο καταγωγής του.
 
Μετά την εξέλιξη αυτή το ρεπορτάζ παραμένει ανοιχτό και θα ενημερώσουμε για τυχόν επιβεβαίωση της είδησης, που ευχόμαστε η συγκεκριμένη ιστορία να είναι μία παρεξήγηση και ο αγαπημένος «Μητσάρας» να είναι ακόμα κοντά μας.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Θάνατος
Social Media