Ηλεκτρονική Έκδοση

«Επίθεση» Σκινδήλια σε Γιαννακόπουλο

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωση του που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τοποθετήθηκε για την επίμαχη φάση της συνάντησης του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Άμεση ήταν η απάντηση του «ισχυρού» άνδρα των πρασίνων

Τελευταία ενημέρωση:

Για απειλή κατά των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας, μέσω επίσημης τοποθέτησής του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Mάλιστα ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας δεν διαψεύδει και για την επίμαχη φάση της συνάντησής του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα επίσημα του ΟΑΚΑ, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι των «αιωνίων».
 
Αναλυτικά, η δήλωση:
 
«Τα δημοσιεύματα από ορισμένα φερέφωνα του συστηματικού λασπολόγου Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι τάχα αντέδρασα απωθώντάς τον όταν «έσπευσε να με χαιρετήσει» στο ΟΑΚΑ, παραλείπουν να συμπληρώσουν ότι αυτό έγινε γιατί ο Δ. Γιαννακόπουλος, παρουσία λοιπών προσκεκλημένων της ομάδας μας, απείλησε τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτηση νέων βδελυρών και ψευδών δημοσιευμάτων στην ιστοσελίδα του NEWSBOMB «αν δεν καθίσει να χάσει σήμερα o Ολυμπιακός».
 
«Ζαλισμένος ο Σκινδήλιας»
 
Λίγη ώρα λοιπόν αφότου ο Γιώργος Σκινδήλιας κατήγγειλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη συμπεριφορά του στο χθεσινό ντέρμπι, ήρθε η απάντηση απ' τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός και φέρεται να είπε στους συνεργάτες του «Δεν πειράζει. Τον δικαιολογώ απόλυτα σε όσα λέει μιας και είναι ακόμα ζαλισμένος από την χθεσινή ήττα της ομάδας του».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ
Ολυμπιακός
Ανακοινώσεις/Ενημερώσεις