Έντυπη Έκδοση

Υπουργός επιμένει για εκλογές

Επέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα όσα είπε για τις εκλογές που «βρίσκονται προ των πυλών» ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας την Παρασκευή επέμεινε ότι δεν υπάρχουν οι 180, επιρρίπτοντας όμως την ευθύνη στη στάση του Φώτη Κουβέλη.

 Πάντως έχει ενδιαφέρον ότι επίσημα η Χαριλάου Τρικούπη δείχνει να αποστασιοποιείται, υποβαθμίζοντας ως προσωπική τη στάση του Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος ωστόσο επέμεινε ότι όσα λέει δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προ ημερών, όταν κάλεσε τα στελέχη της Δημοκρατικής Παράταξης να συγκροτήσουν από τώρα ψηφοδέλτια για το 2015.

Το καινούργιο, πάντως, στοιχείο που πρόσθεσε μιλώντας στο MEGA ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι οι αναφορές του και η κριτική του στον Φώτη Κουβέλη. Θα φανεί τις επόμενες μέρες τι σημαίνει αυτό από την άποψη της τακτικής Βενιζέλου να αποτρέψει πρόωρες εκλογές. Προς το παρόν, η Χαριλάου Τρικούπη θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στην Αγίου Κωνσταντίνου και στους πολιτικούς συνομιλητές του Φώτη Κουβέλη...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια