Έντυπη Έκδοση

Μονομαχία... άσπονδων γειτόνων στο Βουκουρέστι

Δύο άσπονδες γειτόνισσες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Βουκουρέστι, λίγες ώρες πριν η Εθνική μας θα δοκιμάζεται στη Φινλανδία: Ρουμανία-Ουγγαρία, ευκαιρία για να φτάσουν οι γηπεδούχοι στο 2x3=6. Εκεί θα προσγειωθούν και οι Βορειοϊρλανδοί, εφόσον δικαιώσουν την ετικέτα του φαβορί απέναντι στα Νησιά Φερόε στο Μπέλφαστ.

Για το «δύο στα δύο» οι Ρουμάνοι κόντρα στην Ουγγαρία Για το «δύο στα δύο» οι Ρουμάνοι κόντρα στην Ουγγαρία Ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να περιμένει ώς την Τρίτη για το ντεμπούτο του (τιμωρημένος, ωστόσο), αφού η Πορτογαλία του έχει ρεπό τη 2η αγωνιστική. Επειτα, θα πάει στην Κοπεγχάγη για να συναντήσει τους Δανούς, που απόψε δοκιμάζονται στο δύσβατο Ελμπασάν.

Η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία θα πάει στην Πολωνία για να γνωρίσει τη γη των παππούδων του Κλόζε, του Ποντόλσκι και άλλων «δικών της» παιδιών. Το πακέτο του διημέρου περιλαμβάνει και το ξεκίνημα της 3ης αγωνιστικής, χωρίς πάντως τιτανομαχίες. Οι Αγγλοι εκστρατεύουν στο Ταλίν, οι Ισπανοί στο Δουκάτο, ενώ οι θαυματουργοί Σλοβάκοι θα πάνε στη Λευκορωσία για να ψάξουν τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Διεθνή Ποδόσφαιρο
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο