Ηλεκτρονική Έκδοση

Μαζεύουν ξανά τα σκουπίδια στο Δήμο Βύρωνα

Συμφωνία μεταξυ εργαζομένων και δημοτικής αρχής

Ξεκινά και πάλι η περισυλλογή των απορριμάτων τις Κυριακές και τις αργίες στο Δήμο Βύρωνα.

φωτ.αρχείου (ΑΜΠΕ) φωτ.αρχείου (ΑΜΠΕ) Για την επίτευξη της συμφωνίας, το σωματείο εργαζομένων αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Το σωματείο των εργαζομένων αγωνίζεται έτσι ώστε η καθαριότητα στην πόλη να γίνεται όλες τις ημέρες της εβδομάδας και ιδιαίτερα η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Για το λόγο αυτό έχει επεξεργασθεί ολοκληρωμένη πρόταση για την περισυλλογή των απορριμμάτων, τον οδοκαθαρισμό, την ανακύκλωση, τα ογκώδη αντικείμενα, το πλύσιμο των κάδων, την οποία έχει κατάθεση στην Δημοτική Αρχή ).

Τα προβλήματα είναι τέτοια ( έλλειψη προσωπικού, προβλήματα εξοπλισμού, αναλώσιμων υλικών) που δεν μπορεί άμεσα να εφαρμοστεί ένα τέτοιο πλάνο. Σήμερα γίνεται ένα βήμα στην κατεύθυνση αυτή, ξεκινά πάλι η αποκομιδή των απορριμμάτων τις Κυριακές και τις αργίες στην πόλη.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό της πόλης, ο οποίος πληρώνει ακριβά δημοτικά τέλη, επιδιώχτηκε και υπήρξε συμφωνία μεταξύ του σωματείου εργαζομένων και του Αντιδημάρχου καθαριότητας και θα ξεκινήσει η περισυλλογή των απορριμμάτων τις Κυριακές και τις αργίες στο Δήμο Βύρωνα, με στόχο να έχουμε μια πιο καθαρή πόλη, με σεβασμό πάντα στα δικαιώματα των εργαζομένων".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Διαχείριση απορριμμάτων